NOTA MATEMATIK TAMBAHAN TINGKATAN 4 | Aimanayie

Pages

07 April 2011

NOTA MATEMATIK TAMBAHAN TINGKATAN 4



jika link rosak.. sila pm..


ps : aku dapatkan link2 ni daripada senior aku.. hmm.. apa tah nama dia.. lupa 

18 comments:

  1. ni untuk apa?
    folio addmath ke??

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    berdasarkan tajuk... NOTA la syg :)

    ReplyDelete
  3. ouh.. sorry ye.
    rabun.. :P
    'excited' dengan folio addmath

    ReplyDelete
  4. latihan2 dlm nota x ada jawapan ker.. camner nak check..

    ReplyDelete
  5. @Anonymous

    cm ne nak check.. hehe.. sory~ time dlu pun aku refer kt cikgu je tuk check... :p

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hak Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Arau Perlis.

      Siapa yang buat saya tidak tahu, tapi saya yakin, dah kalau nota, for sure dia dapat pahala sebab buat.

      Dah kenapa tanya soalan pelik sangat ?

      Delete
  7. Thanks la 4 the notes..... ^_^

    ReplyDelete
  8. thank you very much for the notes and examples in the notes! it really help me a lot! :) alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. tapi tajuk integration takde ke?

    ReplyDelete
  10. form 5 xde ke?

    ReplyDelete
  11. cikgu mohon jasa baik cikgu ...camner nak cari tatatanda fungsi...tak tau la nak buat macamana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya bukanlah cikgu, pelajar uitm umur 20 tahun ja tahun ni,

      tatatanda fungsi ? :O function notation kah ?

      saya dah lupa lah >.< maaf maaf..

      how about awak tanya cikgu awak :D

      Delete
  12. waa, next week dah start periksa akhir tahun.
    Hope note ni boleh membantu. T^T

    ReplyDelete
  13. terima kasih
    kalo ada nota dlm BM minta juga XD

    ReplyDelete

You can always make a post as a comment to my post,
but don't forget to leave the post's link at here :)