dia dan kita ?

Salam

WARNING : ini entri yang sangat berat *hah ?


when i was 12,, hamboihh.. intro dah start omputeh.. haha! (6 tahun yang lepas)

ingat lagi tak lagu ni... ? your mother by errr.. an evergreen song aite.. ?

aku ingat2 suam lah.. rasanya, time nak masuk maghrib.. lagu ni akan terpasang kat tv 1 / tv 2 ..
dan,, dulunya sekolah rendah aku ada minggu bahasa inggeris.. nah.. disebabkan lagu ni memang best, tecer english aku suruh kitorang nyanyi tiap2 pagi time perhimpunan after lagu Negaraku, Negeri, Sekolah..

agaknya,, sebab tu kot.. aku , sampai sekarang,, sukakan lagu ni..






best kan lagu tuh... hehe.. the fact that mother is that much important to us cant be deny by anyone.. ye lah,, kalau tak,, tak lahir kat dunia ni =.=''

* * * * * * * * * * * * *

btw, dah nak raya.. apa kau orang ingat bila raya dah dekat.. ? duet raya ? jalan2 dengan kawan ? balek kampung ? sempurnakan adat pagi raya tanpa lansung niat ikhlas tak mau buat dah ? d l l ~

itu yang mostly of US fikirkan... tapi bagi mereka..


tak jumpa lagu yang sesuai =.=''

just nak tunjuk,, tak semua orang dapat apa yang diorang nak..

yup... 
bagi mereka yang berada di rumah orang-orang tua,,
bagi mereka yang berada di rumah anak-anak yatim,,
bagi mereka yang berada di rumah kebajikan masyarakat,,
bagi mereka yang di tempat di mana tak sama dengan kita sekarang (ayat apa ni)

bagi mereka, apa yang diorang nak, mungkin sesuatu yang kita, yang dikelilingi macam2 kemudahan dan hampir semua keperluan, tidak faham..

nikmatilah kegembiran itu sementara ia(gembira) masih bersama kita.. dan jangan lupa gembira itu datang dari mana yaa~

you noe wat to do,,

(,^^)

ps : ada sapa2 nak pergi meriahkan raya rumah - rumah kebajikan... ?

pss : haih... apa benda la yang aku cuba sampaikan ni,, kau orang dapat apa2 tak ? =.=''

bye~

Popular posts from this blog

Apa Itu GLC

Formula Pengiraan Sudut Segitiga [Basic]

Apa Itu Hypothyroidism | Thyroid