Segmen : Kenali blog ku ..

Salam

sekejap lagi, atau esok,, dah nak balik kolej.. huhu.. so, pacakkan muka BA pun macam oke kan.. haha!
nak join dan nak tau lebih lanjut.. kau orang boleh kelik banner atau kelik [SINI]

latar belakang blog aku...
sejarah-
nama asa blog ini ialah.. TESTING,, sebab,, dulu2 mana tau apa2 pasai blog.. aku dulunya buat blog sebab ada seorang kawan aku, yang pernah buat blog, tapi dah delete, so, untuk meraikan dan memberi saingan kepada dia yang nak buat blog semula, aku pun buat lah satu..

entri awal2 blog aku banyak merepek.. masih terpinga2 nak buat apa dengan blog nie.. ada ja entri2 merepek aku dulu.. tapi sekarang merepek jugak macam entri SALE TERHEBAT!! dalam sejarah tamadun manusia , merepek je kan. .?


sekarang - blog Apa Kata Aiman, just tempat aku share benda2 yang aku nak share (,^^)

tentang tuan punya blog : beliau hensem dan macho.. haha!


blog yang aku dah lawat...

1- Amy Syaquena <---- beliau tidak join pun segmen ni.. TAPI blog kak cik ni sedang ada contest yang sedang berjalan... tarikh tutup belum diumumkan.... hadiah,, jangan cakap laa... best beb...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://umikasum.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

5- Sha My Heart <--- seorang yang sangat lah garang.. haha! tapi comel.. entri2 dia semua ikhlas keluar dari hati..

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ben-ashaari-ajak.html
http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://aenapit.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/08/ben-shaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenali-blog-ini.html
http://missgaban.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html <---- she is cute~~
http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/08/ben-ashaarikenali-blog-aku.html
http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

apa boleh cakap.. diorang semua ialah manusia yang ada pemikiran yang tersendiri.. kelainan menjadikan manusia istimewa.. haha! tak tau nak cakap apa psai diorang ,, yang dah datang baca entri ni, pergi la terjah blog2 kat atas tuh.. oke~ (,^^)

eh2... abg ben.. tak faham laa... macam ni ke jalan cerita segmen abg ben tuh.. ?
macam main copy paste jaaa... lalala~

bye~

Popular posts from this blog

Apa Itu GLC

Formula Pengiraan Sudut Segitiga [Basic]

Apa Itu Hypothyroidism | Thyroid