Blog | Apa Kata Aiman | Berubah ?

pagi jumaat saya mula dengan masalah ^^"

err.. hmm.. nasib.. nasib.. kalaulah aku tak publish entri kat cc tadi..

mungkin tak jadi cengini T_T

*************************

itu status facebook aku... korang boleh nampak apa yang masalahnya ??

nak tiyak, aku dah besaq, laki pulak tu..

haiz.. haiz.. haiz.. lepas sembahyang jumaat jap g baru belek lain nate blog apa kata aiman ni

[update] dah oke :) kecual sedikit lagi coding lupa macam mana. Perlu tanya admin forblogger.net


Popular posts from this blog

Apa Itu GLC

Formula Pengiraan Sudut Segitiga [Basic]

Apa Itu Hypothyroidism | Thyroid