Are You Dare Enough 2 ? (The Sequel)

Pada bulan Oktober 2011, sebuah website telah dilancarkan dengan terpapar sebatang lollipop biru yang mempunyai pisau cukur di dalamnya dan jelas terpapar perkataan 'I Dare You'.

Take This Lollipop

Take This Lollipop 1, berkonsepkan amaran oleh ibu bapa supaya tidak menerima gula-gula daripada orang asing. Juga sebuah filem seram pendek yang berinteraksi dengan aplikasi facebook dimana menggunakan aplikasi Facebook Connect yang menggunakan maklumat pengguna di dalam filem tersebut.

Kamu boleh mencuba Take This Lollipop 1 di sini - Are You Dare Enough

Pada Jun 2012, Take This Lollipop telah menerima Daytime Emmy Award kerana pencapaian yang mengkagumkan daripada website tersebut di dalam kategori New Approaches. 

Daytime Emmy Award


Kerana Take This Lollipop 1 menerima sambutan yang sangat memberangsangkan, pengarah dan penulis skrip Jason Zada berkata akan menerbitkan Take This Lollipop 2.

Penerbitan sesebuah filem walaupun pendek katanya akan memakan kos mengikut kualiti filem tersendiri, jadi untuk memberikan impak yang lebih pada filem yang seterusnya, beliau memerlukan penderma dan bantuan daripada orang ramai.

Bermula daripada 3 Ogos 2012, tabung filem dibuka untuk menerima derma daripada orang ramai, dan akan ditutup pada 2 September 2012.

SPREAD THE WORD!
Tell your friends. Tell your family. Tell the world. We need your help to make history! You have the ability to fund something that you feel in love with (or hated) last year. We have a ton of surprises in store, so get to funding!

Baig yang ingin menderma, bolehlah ke Take This Lollipop (The Sequel)

Popular posts from this blog

Apa Itu GLC

Formula Pengiraan Sudut Segitiga [Basic]

Apa Itu Hypothyroidism | Thyroid