Posts

Showing posts from January, 2013

Siti Zulaikha's Doa

Doa Siti Zulaikha
Tuhanku…
Seandainya telah kau takdirkan Dia Milikku…….. tercipta buatku Dekatkan lah hatinya dengan hatiku Tetapkan lah kemesraan antara kami Agar kebahagiaan ini kekal abadi
Dan Tuhanku Seiringkan lah kami Mengharungi hidup luas ini Ke tepian yang sejahtera
Tetapi Tuhanku yang Maha Pengasih Seandainya telah kau takdirkan Dia bukan milikku Bawalah dia jauh dari pandangan ku Luput dari ingatan ku Dan peliharalah aku dari kecewa
Serta tuhanku yang Maha Mengerti Berilah aku kekuatan Melontar bayangannya kedada langit Hilang bersama senja nan merah Dan gelap pekat awan Agar aku bias bahagia Walaupun tanpa dirinya
Dan Tuhanku tanpa Tercipta Biarkanlah yang hilang Tumbuhkanlah kembali yang telah patah Meskipun tidak sama dengan dirinya Biar sekuat mana aku menyintainya Aku pohon agar Tuhanku Melenyapkan perasaan ini Sekiranya dia ditakdirkan bukan milikku
Tapi sekiranya dia ditakdirkan untukku Kupohan agar takdir Memperkuatkan kasihku padanya Selagi tidak melebihi Kasihku padaMU
Amin….

---------------
Salam
Foun…

Hey There Awak

Image
Hmm. Hmm. Hello :D



Hey there Delilah what's it like in New York City I'm a thousand miles away But girl tonight you look so pretty, yes you do Times Square can't shine as bright as you, I swear it's true
Hey there Delilah don't you worry about the distance I'm right there if you get lonely give this song another listen Close your eyes, listen to my voice it's my disguise I'm by your side
Oh it's what you do to me Oh it's what you do to me Oh it's what you do to me Oh it's what you do to me What you do to me
Hey there Delilah, I know times are getting hard But just believe me girl, someday I'll pay the bills with this guitar We'll have it good, we'll have the life we knew we would My word is good
Hey there Delilah, I've got so much left to say If every simple song I wrote to you Would take your breath away, I'd write it all Even more in love with me you'd fall, we'd have it all
Oh it's what you do to me Oh …

A Friend Is ?

Image
Hello back :D


What is a friend ?
Lama eh tak jenguk datang sini. Ah well, lappy still belum repair. Belum ada perasaan nak repair. Hehe.

Entah aku sahaja or ramai orang macam ni, bila on some post yang ada ayat-ayat menarik atau terasa sesuatu yang bernilai ada di dalam ayat di dalam post someone tuh, kamu akan copy and save it somewhere, untuk baca lagi di waktu lain.

Well. Ini one of my fav, just maaf tuan empunya post, aku terlupa dari mana aku copy benda alah ni. It is like maybe 1 month ago.


*****

A friend is someone you love and who loves you, someone you respect and who respects you, someone whom you trust and who trusts you. A friend is honest and makes you want to be honest, too. A friend is loyal.
A friend is someone who is happy to spend time with you doing absolutely nothing at all; someone who doesn't mind driving you on stupid errands, who will get up at midnight just because you want to go on an adventure, and who doesn’t have to talk to communicate with you.
A friend is so…