As a Male Student

Salam

As a male student ? I mean, as a non-resident male student, akan ada masa di mana,


  1. Ikat perut makan maggi, biskut cicah tea or milo.
  2. Tak keluar rumah, duduk dalam tidur, golek golek, main laptop, tengok movie
  3. Start melepak lepas maghrib sampailah lewat pagi
  4. Unproductive weekend, tidur dan tidur
  5. Ke hulur, ke hilir, dalam kampus, luar kampus, untuk menyiapkan assignment
  6. Tak tidur sepanjang malam semata-mata esok ada paper
  7. Maki pak guard. *Damn you pak guard, ingat hensem kot.*
  8. Naik moto, basikal pusing satu kampung, kereta satu negeri tak tentu arah.
  9. Phewiitttt Phewiitttt
  10. Goallllllllllll!!!~
  11. Buat burger manusia sampai katil patah, *jangan kacau aku berak lah bangang*, *bersih betul muka dia ni time tidur*, *happy birthday!~*, jadi gay sebentar.
  12. Brotherhood relationship sentiasa!
  13. Tutup lampu, *dush dush dush*, buka lampu, *nak haram sapa buat aku tadi haa ? bxxx hampa ni, sial celaka pxxx mak*
  14. Kawan didahulukan, gadis gadis diutamakan.
  15. Pintu tandas tercabut, memasing pandang satu sama lain *sem depan tukaq rumah*

NR Student
contoh male student yang sakai *my friends

Sem ke sem, makin berkurang, ada yang bertambah ahlinya. Tapi kami ingat dan kenal siapa mereka. Kawan dan musuh.

Ah well. Till then then then. See yaa

ps : aku tak faham kenapa girls mesti berpuak puak -.-



Popular posts from this blog

Apa Itu GLC

Formula Pengiraan Sudut Segitiga [Basic]

Apa Itu Hypothyroidism | Thyroid